SESTANEK S PREDSTAVNIKI LIGE ABA

Sestanek ABA NLB

Pred nami je sklepni del sezone 2022-2023, v mislih in načrtih pa že nova – 16. sezona Regionalne NLB Wheel lige. V veliko zadovoljstvo nam je, da smo se 6. februarja 2023 v prostorih Zveze paraplegikov Slovenije, ki vodi regionalno ligo, sestali z predstavniki Lige ABA

. Izmenjali smo si mnenja in izkušnje, predvsem pa spregovorili o možnosti krepitve medsebojnega sodelovanja in povezovanja.
Sestanka sta se v imenu Lige ABA udeležila Dubravko Kmetović, direktor ABA Lige j.t.d. ter Aleksandra Baždarić, vodja marketinga.
Prisotni so bili tudi predstavniki NLB Wheel lige: Dane Kastelic, predsednik Zveze paraplegikov Slovenije, Gregor Gračner, vodja lige NLB Wheel lige ter strokovni sodelavci lige, Žarko Tomšič, Dražen Štrok in Mitja Dečman.

Podatki

2018 logo nlb wheel

  Štihova 14
P.P. 5714
SI-1000 Ljubljana - Slovenija

  +386 1 432 71 38
+386 1 432 72 52
  www.zveza-paraplegikov.si
  gregor.gracner@zveza-paraplegikov.com

Naše poslanstvo

Košarka na vozičkih med športom invalidov zavzema pomembno mesto, saj gre za zanimivo in atraktivno športno panogo, ki ima med invalidi veliko privržencev in bogato tradicijo, o kateri pa doslej ni bilo veliko napisanega. Da bi se položaj košarke na vozičkih v Sloveniji izboljšal, je treba več pozornosti nameniti promociji tekmovanj in privabljanju gledalcev na tekme. Nevsiljivo, na zanimiv in očem privlačen način. Šele ko bodo dvorane polne gledalcev, bo košarka na vozičkih postavljena tja, kjer je njeno mesto: ob bok "hodeči" košarki in drugim športom.

FacebookInstagram

Organizator lige

Zveza paraplegikov Slovenije

 

Generalni sponzor lige

    NLB