nlb zadar 19

DRUGI KROG NLB WHEEL LIGE V ZADRU

nlb zadar 19

Tekmovanje drugega kroga košarkarske NLB Wheel lige so ekipe v skupini B odigrale 7. decembra 2019 v športni dvorani Krešimira Ćosića v Zadru. V organizaciji Zveze paraplegikov Slovenije ga je pripravila domača ekipa KKOI Zadar. Igralce sta nagovorila in pozdravila predstavnika

Košarkarskega Kluba Zadar – igralec Domagoj Vuković in direktor marketinga Ivan Ištuka.

KKOI Zadar : ZŠIS-PK 55:59 (29:33)
Kot prvi sta se na košarkarski parket zapeljali domača ekipa KKOI Zadar in ZŠIS-PK. Zadrčani so dobro začeli tekmo in prvo četrtino dobili za dve točki, vendar je Slovenija v drugi četrtini povedla in v nadaljevanju z boljšo igro zmagala.

KIK Una Sana : KIK Zmaj 43:56 (22:29)
Ekipa KIK Una Sana iz Bihaća je tekmo slabo začela. S slabo igro si je že v prvi četrtini priigrala velik zaostanek (8:23) in tekmo proti KIK Zmaj zgubila.

ZŠIS-PK : KIK Una Sana 56:44 (31:28)
Spočita slovenska ekipa ZŠIS-PK je slavila tudi v drugi tekmi. KIK Una Sana ni imela možnosti za preobrat, saj je zaostajala celotno srečanje.

KIK Zmaj : KKOI Zadar 66:38 (36:21)
Novinci v ligi KKOI Zadar so v zadnji tekmi skupine B bili z visoko razliko poraženi.
Tekme sta spremljala delegat Milan Lukan in vodja lige Gregor Gračner, sodila pa Dražen Štrok (HR) in Mitja Dečman (SLO). Najboljši strelci v skupini B po drugem krogu: Ramo Rekanović – KIK Una Sana (85), Arnel Mulić – KIK Zmaj (60) in Armin Aziraj – KIK Una Sana (59).

Lestvica po drugem krogu
1. KIK Zmaj
2. ZŠIS-PK
3. KIK Una Sana
4. KKOI Zadar